Elfordon är något som har ökat i popularitet och syns nu allt mer ute på vägarna. Att köra ett eldrivet fordon är bra både för plånboken och för klimatet. Dessutom kan du få avdrag från staten för att få ett bättre pris på både laddbox och elfordon.

Antalet eldrivna fordon i trafiken ökar. Detta beror på att ett eldrivet fordon är billigare att köra men det är också bättre för miljön. Många har blivit mer miljömedvetna och vill aktivt bidra till en bättre värld genom att köra exempelvis en elbil. För att göra elbilägandet enklare för dig som vill köra billigare och vara miljövänlig är en egen laddbox det bästa att ha. Ett tips är att gå in på https://www.efuel.se om du vill installera en laddbox hemma. Deras laddboxar är väldigt bra och kvalitativa. Laddboxen har massor med smarta funktioner vilket är fördelaktigt. När du har en laddbox kan du dessutom ladda en elmoped med den. Du bör dock kolla att laddboxen och elmopeden är kompatibla innan du laddar. När du har en egen laddbox kan du ladda dina eldrivna fordon till det bästa och billigaste priset.

“Skattereduktion ges med 50 procent av kostnaden för arbete och material.” Läs mer här

Få elbilen och laddboxen billigare

En stor fördel när du köper en elbil är att du kan ansöka om bidrag både för bilen och när du ska installera en laddbox. Detta är för att gynna de människor som väljer att bidra till en bättre miljö. Elbilen är dyrare i inköp än vad en bensin- eller dieseldriven bil är. Därför är det fördelaktigt att ansöka om att få avdrag för elbilen.