Vill du förädla din bil med tillbehör som både är praktiska och roliga? Läs mer här!

Bilen har olika betydelse för oss människor, där vissa enbart ser bilen som ett nödvändigt ont för att ta sig från A till B och andra är riktigt bilintresserade och lägger ned hela sin själ i sitt bilägande – samt allt däremellan. Oavsett intresse är det vissa tillbehör som många gånger är ett måste för den dagliga användningen av det egna fordonet. Exakt vad som behövs i tillbehörsväg beror förstås på hur det personliga behovet ser ut, men här nedan ska vi titta på några vanliga tillbehör till bilen som ofta anses som viktiga.

husvagn med stöldskyddDragkrok

Att kunna drag en husvagn eller släpkärra är angeläget för många bilägare. För att göra detta möjligt krävs förstås en dragkrok, som du exempelvis hittar hos https://dragkrok365.se/ med flera. Det finns oftast, beroende på bilmodell, möjlighet att välja mellan en fast monterad dragkrok, eller en avtagbar variant.

Takräcke

Det är inte alltid som all tänkt last får plats inne i bilen. Här återstår med andra ord att lasta på taket, vilket kräver ett takräcke. Med takräckena på plats kan en takbox eller liknande fästas och vips så har du ett antal liter extra bagageutrymme – enkelt och smidigt. Varför förresten inte satsa på en uppblåsbar variant?

Extraljus

Särskilt under den mörka delen av året är det viktigt att både ses och synas så bra som möjligt ute på vägarna. Bilens standardstrålkastare håller inte alltid måttet, vilket innebär att det kan vara läge att komplettera med en uppsättning extraljus som effektivt lyser upp vägen. Enligt tidningen Mest Motor är trenden att:

LED, det vill säga extraljus med lysdioder, ständigt ökar